Helt sjef

Helt sjef - Signy Fardal, Line Uppard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Signy Fardal, Line Uppard
DIMENSJON
8,4 MB
FILNAVN
Helt sjef.pdf
ISBN
1033617652569

BESKRIVELSE

Er kvinnene klare?Norge regnes som et av verdens mest likestilte land. Likevel er kvinneandelen av ledere i norsk næringsliv skremmende lav. Kvinner har både kompetansen og erfaringen, så hva er da grunnen til at så få kvinner når toppen? Standardsvaret er at samfunnet og arbeidslivet ikke har lagt forholdene godt nok til rette, at det er systemet som svikter. Vi må alle jobbe med å endre systemet, men er kvinnene klare når systemet er fikset? I denne boka peker forfatterne på en rekke områder der kvinnene selv må ta tak: Kvinner har dårligere selvtillit enn menn, kvinner er ikke flinke til å skryte, kvinner bruker ikke nettverket sitt like effektivt som menn, kvinner er dårligere likt, kvinner vegrer seg for makt og kvinner velger ofte bort karrieren når de blir mødre. Signy Fardal og Line Uppard har begge lang erfaring med kommunikasjon og ledelse. Her byr de på interessant forskning, egne opplevelser og sine beste tips til hvordan du kan klatre og best utnytte din posisjon når du når toppen. I tillegg har de intervjuet en rekke kvinner i ledende stillinger, blant andre statsminister Erna Solberg.

Min erfaring tilsier at «ledere» reflekterer mer over egen lederstil, enn «sjefer», og er mer tilbøyelige til å ta imot råd. Gjennom Helt Sjef ønsker vi å øke interessen for lederskap blant unge, basert på norske verdier, og inspirere ungdom til å skape seg en karriere. En fagjury bestående av Frode Kyvåg, Nils Ingar Aadne, Thina Saltvedt, Asbjørn Riddervold, Line Folstad og Stian Seland vil sammen komme fram til vinneren blant de 10 nominerte som får flest stemmer. Helt sjef.

Difi. Versjon August 2010 Side 1 av 4 HELT SJEF MINIGUIDE TIL LEDER Velkommen til Helt sjef Et e-læringsverktøy for trening i gode lederferdigheter Informasjonen som følger gir en grunnleggende innføring i verktøyet slik at du er forberedt når du skal bruke Helt sjef sammen med din ledergruppe. Anmeldelse: Signy Fardal og Line Uppard, «Helt sjef» Få ræva i gir, damer! SJEF: Signy Fardal, som var sjefredaktør i Elle i 20 år, mener flere kvinner bør bli sjefer. Helt sjef! Halt schæfer tok bussen alene til dyrlegen.

RELATERTE BØKER