Til en ukjent gud

Til en ukjent gud - John Steinbeck | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
John Steinbeck
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Til en ukjent gud.pdf
ISBN
5594202446522

BESKRIVELSE

Hovedpersonen, Joseph Wayne, er en Josef-skikkelse av bibelsk format, som leder sitt folk ut av den steinete ørkenen og sammen med sine brødre grunnlegger et lite nybyggersamfunn i en fruktbar kalifornisk dal. Under nybyggernes flittige hender forvandles området til en rik og blomstrende farm. Et lite samfunn bygges opp og lever i spenningen mellom dalens overveldende fruktbarhet og den stadig tilbakevendende trusselen om ødeleggende tørke. Selv vinner Joseph landsbyens unge lærerinne og fører henne hjem til farmen som sin brud. Mens hans kjærlighet til jorden blir etter hvert en besettelse og han drives av indre krefter til å gå i forbund med "en ukjent gud", selve urkreftene bak den lunefulle naturen. Dette fører til sterke rivninger med Josephs kristne bror, som til slutt finner å måtte gripe inn.

Det gjorde godt. Avklaring Paulus sa til Atenerne som dyrket en mengde guder:Dette er den Gud jeg vil forkynne for dere:En ukjent Gud.Dette er mitt kall også! Han er så mye større, Høyere, Dypere og Videre enn vi kan fatte med vår lille hjerne-Men vi kan prøve! «Den Gud som dannet verden og alt som er i den», er fortsatt ukjent for mange.

Han ble tildelt Nobelprisen i litteratur i 1962 for sin «på en gång realistiska och fantasifulla berättarkonst, utmärkt av medkännande humor och social skarpsyn». En dag jeg var alene hjemme, bøyde jeg mine knær og ba Jesus tilgi meg min synd. Vi har forskjellige veier til Gud.

RELATERTE BØKER