Under byggingen av den kinesiske muren

Under byggingen av den kinesiske muren - Franz Kafka | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Franz Kafka
DIMENSJON
12,10 MB
FILNAVN
Under byggingen av den kinesiske muren.pdf
ISBN
1578009859221

BESKRIVELSE

Senhøstes 1916 sluttet Franz Kafka å føre dagbok, istedenfor begynte han å skrive i blå oktavhefter. I løpet av de neste to årene fylte han til sammen 10 slike hefter bestående av omtrent 80 unummererte sider. To av dem har gått tapt, men i denne boken presenteres de åtte bevarte oktav.heftene - som her kan leses krono.logisk og i sin opp.rinnelige kontekst. Kafka blander dagbok.notater med fortellinger, prosa.fragmenter, refleksjoner og litterære eksperimenter - denne boken gir derfor et helt unikt inn.blikk både i Kafkas arbeidsmetode og hans livssitua.sjon: Leseren kan følge utviklingen av litterære prosjekter fra første kim, gjennom skisser og forskjellige utkast, til de siste renskrevne versjonene, og på denne måten selv ta del i forfatterens skriveprosess. Dette gjelder ikke minst teksten Gravvokteren, som er Kafkas eneste bevarte forsøk på å skrive dramatikk, en tekst som foreligger her for første gang på norsk. «Den sanne vei går over en line som ikke er strukket i høyden, men bare så vidt over bakken. Den synes ment å snuble i, snarere enn å gå på.» (Franz Kafka)

Byggingen av muren ble startet for mer enn 2700 år siden, og den er faktisk ikke én lang mur, men en serie av murer som sammen utgjør en enorm festning. I 221 f.

I løpet av de neste to årene fylte han til sammen 10 slike hefter bestående av omtrent 80 unummererte sider. TITTEL: Under byggingen av den kinesiske muren; (Fra Under byggingen av Den kinesiske mur, s. 111) Den Store Mur, det ca.

RELATERTE BØKER