Mumiens ring

Mumiens ring - Carl Barks | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carl Barks
DIMENSJON
11,22 MB
FILNAVN
Mumiens ring.pdf
ISBN
1774232384990

BESKRIVELSE

Carl Barks'Andeby er en bokserie med tegneserieklassikerne som alle elsker. Hver enkelt bok er en samling i seg selv, men her kan man også bygge seg opp et bibliotek med kjente og ukjente perler fra den beste av alle Disney-skaperne. Bøkene presenteres med en utvalgt historie, og resten av innholdet er hentet fra samme tidsperiode. I Barks' aller første Donald-historie blir han med en papegøye på skattejakt, og som historieinteressert følger han en mumie helt til Egypt. «Mumiens ring», er den første lange historien som Barks selv skrev og tegnet. Og resten er Andeby-historie ...

Kjøp Mumiens gåta. Kristina Ohlsson (Innbundet) 131 kr.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. En ring på jentas finger ser ut til å være skåret ut av bein, mens en annen ring er laget av metall med en blå glassperle festet med en snor. Les også: 5000 år gammel mordgåte løst Kan ha ... Kjøp Mumiens ring fra Tanum Carl Barks'Andeby er en bokserie med tegneserieklassikerne som alle elsker.

RELATERTE BØKER