Meglers marked

Meglers marked - Eirik Willyson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eirik Willyson
DIMENSJON
10,87 MB
FILNAVN
Meglers marked.pdf
ISBN
8987600810295

BESKRIVELSE

En samling lattervekkende tekster og bilder fra boligannonser. Kjensgjerninger, luftig poesi og vidvinkel-fotografi. Boligannonser er ofte en snodig blanding av kjensgjerninger (som at Tøyenbadet er populært for den som liker å bade) og forsøk på poesi. Og ikke sjelden er det en uoverstigelig kløft mellom hva som blir beskrevet i boligannonsene, og den faktiske boligen. Annonsene skal vekke boligdrømmen og begjæret etter luksus, men ofte vekker de heller latter, noe denne boken er et tydelig bevis på. Om forfatteren Eirik Willyson (f. 1981) er kunstner. I tillegg til «Meglers marked» gir han høsten 2016 ut boken «Etter regn kommer råte» (Frekk forlag) og EP-en «A Capella Punk» (Rock n Roll Music). Willyson har skrevet manus til flere teaterforestillinger, senest «Synkehull», der han også var skuespiller.

Last ned bøker på vår hjemmeside fondueoost.nl. Meglers marked er en samling basert på tekster fra boligannonsene i det hete norske eiendomsmarkedet. Her finner du «fete» epigrammer som: - Det eneste som kommer mellom deg og solen, er fuglene som flyr høyt og luftig forbi.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris I tillegg til «Meglers marked» gir han høsten 2016 ut boken «Etter regn kommer råte» (Frekk forlag) og EP-en «A Capella Punk» (Rock n Roll Music). Willyson har skrevet manus til flere teaterforestillinger, senest «Synkehull», der han også var skuespiller. Det kan ofte ta tid å selge bolig.

RELATERTE BØKER