I det siste regnet

I det siste regnet - Janesh Vaidya | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Janesh Vaidya
DIMENSJON
12,96 MB
FILNAVN
I det siste regnet.pdf
ISBN
9998657704553

BESKRIVELSE

Etter å ha fått et brev fra sin mor, vender en ung mann tilbake til hjembyen sør i India. Brevet har vekket en mengde spørsmål til live, og når han begynner å nøste i dem, avsløres en rekke hemmeligheter som lenge har vært skjult. Ved hjelp av eldgammel kunnskap blander forfatteren virkelighet og myter, og besvarer spørsmål om livet, samtidig som han tar leseren med på en kulturell reise gjennom Indias hjerte.

Opstveit i Kvinnherad (Hordaland) 143,0. Hundseid i Vikedal (Rogaland) Pris: 138 kr.

Bla i boka før du kjøper den. Innbinding: Pocket ; Antall sider: 334 ; Forfatter: Janesh ... Kjøp I det siste regnet fra Bokklubber Ved hjelp av eldgammel kunnskap blander forfatteren virkelighet og myter, og besvarer spørsmål om livet, samtidig som han tar leseren med på en kulturell reise gjennom Indias hjerte. En ung mann vender tilbake til hjembyen sin i Sør-India etter å ha fått et brev fra sin mor.

RELATERTE BØKER