En Gang Ble Jeg Veldig Veldig Redd

En Gang Ble Jeg Veldig Veldig Redd - Chandra Ghosh Ippen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Chandra Ghosh Ippen
DIMENSJON
9,9 MB
FILNAVN
En Gang Ble Jeg Veldig Veldig Redd.pdf
ISBN
6001336210854

BESKRIVELSE

"En gang ble jeg veldig, veldig redd", fortalte ekornet. De andre dyrene forteller om at de ogs har blitt veldig redde. I denne historien f r vi h re om hva som skremte de sm dyrene, hvordan hver av dem reagerte n r de ble redde - og hva som hjelper dem med f le seg trygge og rolige.

Jeg er veldig glad for at jeg ikke kom meg inn i huset og så henne. Det hadde vært helt forferdelig om jeg skulle sett henne der, sier hun.

Jeg forklarte at det han gjorde, førte til at jeg ble redd og at det hele føltes veldig ubehagelig. Jeg var så redd for at streken skulle gå bort igjen, så jeg husker at jeg ropte deg inn på badet og sa at du måtte sjekke om det var to streker, sier hun i podkasten. Dobloug sier også at han gleder seg veldig til å bli far.

RELATERTE BØKER