SingSang: mine andre sangkort

SingSang: mine andre sangkort Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,65 MB
FILNAVN
SingSang: mine andre sangkort.pdf
ISBN
3969498731045

BESKRIVELSE

SingSang . Mine andre sangkort, er oppfølgeren til Mine første sangkort. Utvalget er en kombinasjon av tradisjonsrike og nye barnesanger. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig. Passer for alle med barn rundt seg. trekk et kort og syng en sang!Scan QR-koden og lytt eller besøk www.singsang.com for lydfiler og brukertips!InnholdA, B, C-sangenBuggi-buggiEr du veldig glad og vet det Gubben og gamlaHistorien om de tre små fiskHurra for deg som fyller ditt årHvis du ser en krokodille i ditt badekarHøyt i et tre ei kråkeI en skog en stue låJeg gikk en tur på stien Jeg har ei gammel tante Jeg vil bygge meg en gård JungelsangenKamelen KlaraKråkevisaLille bukken bruseMors lille OleOla i GudbrandsdalenPer Olsen hadde en bondegårdPuff den lille dragenPulverheksa AbelonePål sine hønerRuffens sangSang om vårenTi små indianereTrøllgubben lurvelegg Tyven, tyven skal du heteUnder den hvite broUte på bryggekantenÅkken Bom

Utvalget er en kombinasjon av tradisjonsrike og nye barnesanger. SingSang viderefører sangskattene på en ny måte; vakkert, enkelt, morsomt og brukervennlig.

299,-Tromme, instrument - Djeco. 269,-Trekkspill, instrument.

RELATERTE BØKER