Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom?

Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom? - Mal Leicester | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mal Leicester
DIMENSJON
8,81 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om Tourettes syndrom?.pdf
ISBN
1149428617502

BESKRIVELSE

I denne boken møter du Max, en gutt som har Tourettes syndrom.Max inviterer leserne til å lære mer om hva Tourettes syndrom (TS) er ved å bruke egne erfaringer. Han forteller hvordan det påvirker hverdagen hans og samtidig forklarer hvordan andre kan støtte personer med Tourettes syndrom. Denne illustrerte boken er full av gode råd og informasjon som kan være hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn og unge med dysleksi. Boken er lett å lese og kan brukes som en felleskapsbok for voksne og barn. Teksten er enkel og forståelig introduksjon fra alder 7 år.

bok Ved samlet kjøp av alle 16 stk. bøker i "Hva kan jeg fortelle deg serien" 129,- pr.

Jeg skulle ønske folk visste at jeg ikke er flau over å ha Tourettes syndrom, men at jeg er stolt over å fortelle historien min. - Oda (19) I denne boken møter du Tom, en gutt med autisme.

RELATERTE BØKER