Løping og anatomi

Løping og anatomi - Philip Striano | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Philip Striano
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Løping og anatomi.pdf
ISBN
1119020176862

BESKRIVELSE

Denne boka er en detaljert guide for løpere og inneholder et omfattende treningsprogram beregnet på å styrke og tøye muskelgruppene som belastes under løping og jogging. Du finner også tips til hvordan du setter i gang, hva du burde ha på deg, hvilke løpeunderlag som er best, hvordan indentifisere, forebygge og behandle vanlig løpeskader, samt mye mer. Dette er boka for alle som vil få mest mulig ut av løpingen. Andre bøker i serien Muskelbygging og anatomi / Sykling og anatomi / Anatomi og styrketrening

Du finner også tips til hvordan du setter i gang, hva du burde ha på deg, hvilke løpeunderlag som er best, hvordan indentifisere, forebygge og behandle vanlig løpeskader ... Løping er kanskje den mest utbredte form for kondisjonstrening, og fungerer både som supplement til andre treningsformer og som egen spesifikk aktivitet, i form av mosjonister som jogger eller utøvere som driver med halvmaraton, maraton og/eller andre løpsdistanser. Løping kalles ofte verdens enkleste sport, men fullt så enkelt er det ikke hvis du ikke kjenner fallgruvene. Det gjør vi, og heldigvis skal det ikke mange justeringer til før veien til suksess er sikret.

Den er skrevet for helse- og sosialfaglig utdanningsprogram Vg1 og Vg2 og kan brukes uavhengig av læreverk.Anatomi og fysiologi legger til rette for aktiv læring ved hjelp av mange typer oppgaver. Her er det oppgaver so... Løping og anatomi Forlag Exlibris media ISBN 9788281735064 Utgitt 2014, Myk perm.

RELATERTE BØKER