Huckleberry Finns opplevelser

Huckleberry Finns opplevelser - Mark Twain | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mark Twain
DIMENSJON
9,44 MB
FILNAVN
Huckleberry Finns opplevelser.pdf
ISBN
4936759460164

BESKRIVELSE

"All modern American literature comes from one book by Mark Twain called Huckleberry Finn"Ernest Hemingway.For å forstå den amerikanske sjel, bør man lese Huckleberry Finn. Fortellingen om fattiggutten med alkoholisert far som reiser nedover Mississippi sammen med slaven Jim. I motsetning til i Tom Sawer er fortellingen lagt i munnen på hovedpersonen. Det innebærer at mye er skrevet i slang og ikke minst inkluderer alle de stereotype oppfattelsene som var vanlig i USAs sørstater i tiden rett før borgerkrigen. Boken har alltid vært og er fortsatt kontroversiell, men er også en av de viktigste bøkene i den amerikanske litterære kanon. Brageprisvinneren (for oversettelsen av Moby Dick) Bjørn Herrman har laget en spenstig og moderne oversettelse av en av de virkelig store klassikerne i Vestens litteraturhistorie.

Forfatter: Twain, Mark (psevd. for Samuel Langhorne Clemens) Utgitt: 2013: Velg og bestill.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Huckleberry Finns opplevelser Mark Twain (Innbundet) Tips en venn 345 kr Antall . Kjøp.

RELATERTE BØKER