Seksuelt overførbare infeksjoner og genitale hudsykdommer

Seksuelt overførbare infeksjoner og genitale hudsykdommer - Harald Moi, Jan Martin Maltau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Harald Moi, Jan Martin Maltau
DIMENSJON
8,36 MB
FILNAVN
Seksuelt overførbare infeksjoner og genitale hudsykdommer.pdf
ISBN
5578884860754

BESKRIVELSE

Boken legger vekt på å veilede leseren til en rask og korrekt diagnostikk og behandling av genital utflod, svie og kløe hos både menn og kvinner.Seksuelt overførbare infeksjoner og genitale hudsykdommer utkom i 2002 som den første bok på norsk innen dette fagområdet.Det legges vekt på å veilede leseren til en rask og korrekt diagnostikk og behandling av genital utflod, svie og kløe hos både menn og kvinner. Genitale hudlidelser som kan gi lignende plager er også omtalt. Boken er illustrert med både kliniske bilder og mikroskopibilder i farger.Boken er i første rekke beregnet på allmennpraktiserende leger, gynekologer, dermato-venerologer og medisinstudenter.Anmeldelse i Tidsskrift for Den norske legeforening nr. 8 - 2014 Forord og innholdsfortegnelse finner du her:

Klinikk Symptomatisk infeksjon hos kun 20 % (økt utflod, dysuri). Påvisningsmetoder ...

Seksuelt overførbare infeksjoner og genitale hudsykdommer utkom i 2002 som den første bok på norsk innen dette fagområdet. Kapittelet inneholder informasjon om diagnostikk og behandling av seksuelt overførbare infeksjoner (soi) og følgetilstander. I tillegg omtales en del tilstander som ikke regnes som seksuelt smittsomme (som for eksempel soppvaginitt, bakteriell vaginose, urinveisinfeksjon og smerter i underliv). Disse kan være ferske skader (blodutredelser, sår og rifter) eller sekveler etter rifter som har grodd uten full normalisering.

RELATERTE BØKER