Loggbok. Kyst- og havseilas

Loggbok. Kyst- og havseilas - Dag Ahlgren | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Dag Ahlgren
DIMENSJON
7,99 MB
FILNAVN
Loggbok. Kyst- og havseilas.pdf
ISBN
9092465461054

BESKRIVELSE

Loggboken kombinerer GPS-navigasjon med tradisjonell loggføring. På hver dobbeltside er det kolonner for dato, klokkeslett og ulike typer av navigasjonsdata som kurs, utseilt distanse, båtens status, fakta om vær og vind med mer. En samleside for båtens ulike mål, samt tips til loggføring, finnes i starten. Mål: 28 cm x 20 cm.

På hver dobbeltside er det kolonner for dato, klokkeslett og ulike typer av navigasjonsdata som kurs, utseilt distanse, båtens status, fakta om vær og vind med mer. Kjøp 'Loggbok. Kyst- og havseilas' av Dag Ahlgren fra Norges raskeste nettbokhandel.

Loggbok hav- og turpadling er utviklet for å dokumenter padleturer. En loggbok som føres jevnlig, blir et personlig oppslagsverk i gode opplevelser. Loggbok.

RELATERTE BØKER