Hele året i kjoler

Hele året i kjoler - Helen Olsen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Helen Olsen
DIMENSJON
8,8 MB
FILNAVN
Hele året i kjoler.pdf
ISBN
2875689220081

BESKRIVELSE

Strikk en kjole for hver måned gjennom et helt år! Inspirert av norsk natur og årets kalendermåneder har forfatter og designer Helen Olsen laget en kjolekolleksjon som du kommer til å bli glad i. Her er det kjoleoppskrifter for både nybegynnere og de som har strikket masse før. Noen har tilhørende design til barn, og du får også oppskrifter på tilbehør som sjal og skjerf. Kjolene er designet for god passform, og oppskriftene er skrevet på en enkel og lettfattelig måte. Ta vare på strikkegleden og skjem deg selv bort med strikketid hver dag!

De fleste av kjolene og tunikaene våre er dessuten sånne du kan bruke året rundt, det er bare et spørsmål om hvordan man styler dem. En kjole ser jo helt annerledes ut hvis man bruker strømpebukse og boots til enn om man har bare bein og sandaler. Et nøkkelplagg vi jenter aldri får nok av er kjoler! I tillegg til at du har et helt antrekk i ett og samme plagg, er kjolen et plagg man enkelt kan style opp og ned alt etter anledning, smak og personlig stil.

Utradisjonelle kjoler er i ferd med å ta over markedet - særlig som kjole nummer to. Kjoler og tunikaer er redningsplanken i skapet. De fleste av kjolene og tunikaene våre er dessuten sånne du kan bruke året rundt, det er bare et spørsmål om hvordan man styler dem.

RELATERTE BØKER