Frans av Assisis skrifter

Frans av Assisis skrifter - Frans av Assisi | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frans av Assisi
DIMENSJON
3,23 MB
FILNAVN
Frans av Assisis skrifter.pdf
ISBN
9313423636136

BESKRIVELSE

Det finnes mange biografier om Den hellige Frans av Assisi, også flere på norsk. Men den som ikke vil se Frans med en biografs eller essayists øyne, men selv vil stå øye til øye med ham, må lese hans egne tekster. I all sin ydmykhet var den fattige Frans fra Assisi overbevist om at Herren lot ham si og skrive ned ord som gir ånd og liv. Derfor ber han ofte sine brødre om å ta vare på hans ord, skrive dem av og spre dem.

Olav forlag har gleden av å utgi FRANS AV ASSISIs SKRIFTER på ny - i en revidert og modernisert utgave. Redaktører er p.

Se flere bøker fra Wilhelm Hertman. St. Olav forlag har gleden av å utgi FRANS AV ASSISIs SKRIFTER på ny - i en revidert og modernisert utgave.

RELATERTE BØKER