Feltarbeid i egen kultur

Feltarbeid i egen kultur - Cato Wadel, Otto Laurits Fuglestad, Carl Cato Wadel | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cato Wadel, Otto Laurits Fuglestad, Carl Cato Wadel
DIMENSJON
3,28 MB
FILNAVN
Feltarbeid i egen kultur.pdf
ISBN
7037678144495

BESKRIVELSE

Feltarbeid bringer forskeren tett inn på menneskene i den kulturen han eller hun studerer. Gjennom deltakende observasjon blir forskeren en del av den sosiale virkeligheten som studeres og utvikler sin forståelse ved deltakelse i menneskers daglige liv. Observasjoner, feltsamtaler og intervju utgjør det empiriske grunnlaget for å tegne et helhetlig bilde av et lokalsamfunn, et nabolag, en organisasjon eller en ungdomsgjeng. Mellommenneskelige relasjoner og samhandling er forskerens hovedfokus. Forskeren selv er metodens hovedinstrument og deltar i samhandlingen med både intellekt og følelser. Nettopp dette gjør feltarbeid til en spennende, kraftfull, men også krevende metode.Feltarbeid i egen kultur har blitt en klassiker i norsk metodelitteratur. Boka ble først utgitt i 1991. Denne utgaven er revidert og tilført et nytt kapittel om feltarbeidsprosessen av Carl Cato Wadel og Otto Laurits Fuglestad.

Sendes innen 4-6 virkedager. Kjøp boken Feltarbeid i egen kultur av Cato Wadel, Otto Laurits Fuglestad, Carl Cato Wadel (ISBN 9788202456337) hos Adlibris.com.

... til lokalsamfunn kan være vellykkede alternativ til privatisering fordi befolkningen blir involvert og engasjert i egen ressursbruk.

RELATERTE BØKER