Farmakologi

Farmakologi - Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tore Taraldsen, Lars Kristian Myhre
DIMENSJON
10,7 MB
FILNAVN
Farmakologi.pdf
ISBN
6681139191552

BESKRIVELSE

Farmakologi Pixmed Basic tar for seg de viktigste farmakologiske prinsippene. Den gir en god innføring i faget og forklarer hvordan medikamenter virker på kroppen og hvordan kroppen behandler legemidler. Passer som god støttelitteratur for sykepleierstudenter og alle som studerer helsefag på universitet. Den passer også for elever på linjer som helsesekretær eller ambulansefag.

Apixaban absorberes hovedsaklig i øvre mage/tarm med en raskt maksimal konsentrasjon (C max) på 3 til 4 timer etter tablettinntak.; Samtidig inntak med mat påvirker ikke AUC eller Cmax og apixaban kan tas med eller uten mat. 1 Illustrert farmakologi er oversatt til svensk, dansk, engelsk, spansk og gresk et uttrykk for både faglig og pedagogisk anerkjennelse.

Fagfeltet omfatter legemidlers sammensetning, egenskaper, interaksjoner, toksikologi og ønskede effekter som kan forebygge, lege eller lindre sykdom, symptomer, skade eller smerte hos mennesker og dyr. Farmakogenetikk er studien av genetisk respons fra ... Illustrert farmakologi Dette er nettressursen til Illustrert farmakologi bind 1 og 2, tredje utgave.

RELATERTE BØKER