Ei hundenatt ; Kapring

Ei hundenatt ; Kapring - Einar Schwenke | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Einar Schwenke
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Ei hundenatt ; Kapring.pdf
ISBN
8353254955027

BESKRIVELSE

EI HUNDENATT - En sønn vender hjem til morens begravelse. Det er lenge siden han har vært hjemme nå, og faren er blitt eldre. Minnet om moren sitter i veggene; gjenlyden av tonene fra pianoet hun spilte på vibrerer fremdeles. Mens det brygger opp til storm og hunden til naboen uler i den kalde vinternatta, står portrettet hennes mellom to stearinlys og betrakter far og sønn i nærkamp og savn. Hva døde hun av? Hva slags liv hadde hun? Fortid og nåtid blandes; sønnens historie må skrives om. Og enklere blir det ikke når kjæreste hans dukker opp med uventet nytt. Det handler om livsvalg, om genera-sjoner, om det å være eller ikke-være, om det å elske og om å være i stand til å bli elsket. KAPRING - En ung kvinne er i ferd med å rigge seg til foran TV-en. En ung mann drevet av desperasjon og kjærlighet ser ingen annen utvei enn å begå et bankran. En kveld krysses deres veier. I en leilighet i en storby utarter det til et gisseldrama med uante følger. En tragikomedie der virkeligheten i faretruende grad nærmer seg fiksjonen, der roller blandes og endrer karakter etter som dramaets høydepunkt nærmer seg. Einar Schwenke (f. 1969) er oppvokst i Tromsø og er utdannet skuespiller. Han begynte å skrive skuespill etter å ha jobbet som skuespiller i ti år. Schwenke jobber i dag som kommunikasjons-trener i PR- og kommunikasjonsbyrået i-kommunikasjon i Oslo.

Biltema Appen - 19 000 produkter rett i lomma! Mitt Biltema - Digitale kvitteringer, ekstra rabatter og mye mer! Terrorangrep av islamske ekstremister har forekommet i global skala. Terroristene har brukt teknikker som brannstiftelse, overkjøring med fartøy, kapring, bombetrusler, selvmordsangrep, kidnapping, knivstikking og halshugging.Det følgende er en liste over islamske terrorangrep som har fått betydelig pressedekning siden den iranske revolusjonen i 1979. - Hovedoppgaven er kort og godt å forhindre kapring av sivile handelsfartøyer.

Og dette er et farlig oppdrag. Piratene har vist at de ikke går av veien for voldsbruk, så det kan bli trefninger. - Vi er glade for å bekrefte at de ni mannskapsmedlemmene fra MV Boninta, som ble holdt som gisler, sent fredag kveld den 6.

RELATERTE BØKER