Hvil i min kjærlighet

Hvil i min kjærlighet Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,61 MB
FILNAVN
Hvil i min kjærlighet.pdf
ISBN
7192742632153

BESKRIVELSE

Kari Elise Liodden bor i Åmot i Modum med mann og fire barn. Hun har i flere år laget håndlagde kort med bibeltekster og egne fotografier. Hvil i min kjærlighet er hennes første bok. "Jeg liker å fotografere, og ser på Bibelen som en utømmelig kilde med ord til veiledning, oppmuntring og trøst. Bibelen betyr mye for meg, og gjennom det jeg lager, ønsker jeg å være med å dele av skattene denne boka inneholder." - Kari Elise Liodden

Kunstneren godkjenner prøvetrykk før det trykkes. Kjøp 'Hvil i min kjærlighet' av Kari Elise Liodden fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253146591 Tekst: Hvil i min kjærlighet.

"Jeg liker å fotografere, og ser på Bibelen som en utømmelig kilde med ord til veiledning, oppmuntring og trøst. Bibelen betyr mye for meg, og gjennom det jeg lager, ønsker jeg å være med å dele av skattene denne boka inneholder." Mot slutten av mai fortalte kjendisstylist Erlend Elias at han hadde mistet en som sto ham nær.Han var i sorg.

RELATERTE BØKER