Folk i vest; alle har ei historie

Folk i vest; alle har ei historie - Odd E. Nerbø | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Odd E. Nerbø
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Folk i vest; alle har ei historie.pdf
ISBN
4708968018178

BESKRIVELSE

Ei kjærleikserklæring til Vestlandet. Dei siste par åra har Odd Nerbø gått rundt i Bergen med kamera og notisblokk og snakka med folk han synest ser interessante ut. I denne boka møter vi 150 av dei. Asa Shimada, som fortel om den første gongen ho fekk ein klem frå mor si. Anton Johannes, som saknar kona si Anne Ma og ønskjer seg ei venninne å gå tur med. Tvillingane Roy og Remy (22), som grudde seg til kvar dag på skulen. Marit, som søv ute heile året. Og mange fleire personlege, rørande og skilsetjande historier frå liva til menneska rundt oss i Noreg i dag.

Begge delar er sjølvsagt feil. Seier du noko anna, vert eg hissig! Ei kjærleikserklæring til Vestlandet.

Siden 2015 har BT fotografert helt ordinære mennesker i spalten Folk i Vest. Ei kjærleikserklæring til Vestlandet. Dei siste par åra har Odd Nerbø gått rundt i Bergen med kamera og notisblokk og snakka med folk han synest ser interessante ut.

RELATERTE BØKER