Etter slutten

Etter slutten - Clare Mackintosh | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Clare Mackintosh
DIMENSJON
3,94 MB
FILNAVN
Etter slutten.pdf
ISBN
2586743541311

BESKRIVELSE

Etter slutten er en gripende utforsking av kjærlighet, ekteskap, det å være foreldre, og den veien man aldri gikk.Max og Pip er det mest lykkelige og stabile paret du kan forestille deg. Men så blir sønnen deres alvorlig syk, og legene gir dem et umulig valg. Nå står de overfor den viktigste avgjørelsen i livet sitt - og for første gang er de helt uenige.«Både hjerteskjærende og full av håp. Etter slutten er den mest rørende boken du kommer til å lese i år.» Lisa Jewell

Og med en avslutning som viser at livet tross alt går videre. Etter slutten er en gripende utforsking av kjærlighet, ekteskap, det å være foreldre, og den veien man aldri gikk. Max og Pip er det mest lykkelige og stabile paret du kan forestille deg.

Men så blir sønnen deres alvorlig syk, og legene gir dem et umulig valg. Kjøp Etter slutten fra Bokklubber Størst av alt er kjærligheten Max og Pip er det sterkeste paret du kan tenke deg. Han en amerikansk forretningsmann, hun en engelsk flyvertinne.

RELATERTE BØKER