En smak av norsk kultur

En smak av norsk kultur - Arnt Steffensen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Steffensen
DIMENSJON
5,17 MB
FILNAVN
En smak av norsk kultur.pdf
ISBN
2879151896899

BESKRIVELSE

Boken beskriver våre unike og merkelige mattradisjoner. 22 retter utviklet siden vikingtiden og som har overlevd gjennom tidene. Hver rett er presentert i sin historiske kontekst med morsomme illustrasjoner. Du lærer om konserveringsmetoder og betydningen av matrettene i den norske kulturen. Dette er en bok for små og store, unge og gamle, nordmenn og de som elsker nordmenn. Det er en bok om det unike og merkelige nordmenn spiser, satt på spissen og presentert med humor. Illustrasjonene er tegnet av illustratøren av The social guidebook to Norway.

På denne utflukten møter vi en reindriftsfamilie og deres reinsdyr på sommerbeite på Norkyn-halvøya. Bokanmeldelse: En flau smak av selvhøytidelighet Forfatteren av den bejublede Omriss -trilogien er hensynsløst ærlig i en omdiskutert skilsmissememoar. FOTO: Gyldendal Rachel Cusk ble nærmest æreskjelt i britisk presse da hun ga ut boken om sin egen skilsmisse i 2012. En magisk opplevelse.

... Vi vil presentere norsk-pakistansk kultur for alle.

RELATERTE BØKER