Tredreiing til nytte og pynt

Tredreiing til nytte og pynt - Niels Peder Miltersen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Niels Peder Miltersen
DIMENSJON
7,15 MB
FILNAVN
Tredreiing til nytte og pynt.pdf
ISBN
8162913245796

BESKRIVELSE

TREDREIING TIL NYTTE OG PYNTav Niels Peder MiltersenDenne boken tar utgangspunkt i alle de trestykkene somsnekkerinteresserte har liggende og ikke har kunnet få seg til å kaste. Detteer stykker som ikke er store nok til at det kan dreies skåler av dem, men somlikevel byr på mange muligheter. Det er de stykkene som «sikkert kan brukes tilnoe». Boken, som er rikt illustrert med fargefotografier, viser trinn for trinnideer for så vel nybegynnere som mer erfarne tredreiere. Den inneholdergjenstander som du kan lage når du har en time eller to og et trestykke tilovers, for eksempel forskjellige typer lokk til glass, flasker og krukker,bruksgjenstander til kjøkkenet, salt- og pepperbøsser og pyntegjenstander somdreide frukter og sopper. Det er lagt vekt pa å vise en lang rekkeoppspenningsformer, slik at du blir i stand til å gjøre tingene helt ferdige.

Detteer stykker som ikke er store nok til at det kan dreies skåler av dem, men somlikevel byr på mange muligheter. Kjøp Tredreiing på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Tredreiing i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Leire - horn og bein - "Verdiløse" materialer - lim - flettematerialer.

For de med erfaring vil også ha stor nytte av kapitlene om overflatebehandling. Spindel ... Hva som er typiske funn fra ulike tider, er også forklart og illustrert.

RELATERTE BØKER