Sunnmøringen

Sunnmøringen - André Ulveseter | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
André Ulveseter
DIMENSJON
10,41 MB
FILNAVN
Sunnmøringen.pdf
ISBN
3645809931698

BESKRIVELSE

André Ulveseter, bergensk komikar busett i Ålesund, har etter 17 år på Sunnmøre lært litt av kvart om sunnmøringane. Ikkje minst alle mytane og om stigmatiseringa av dette folkeslaget. I denne boka heller han litt bensin på bålet. Illustratør er Alexander Slotten. Ulveseter er også mannen bak Facebook-suksessen og boka "Ett ord - bilder i kampen mot særskrivingsfeil". (2013)

Det ligger nødvendigvis ikke noe negativt i det, altså. LeserbrevKronikken av daglig leder i KBK, Kjetil Thorsen, i VG sist fredag har fått mye velfortjent oppmerksomhet.Kronikken var svært god og har berørt mange. Det pågår en innsamlingsaksjon der en kan gi sin støtte til KBK til og med 1.

- Jeg skal nok få sannheten ut av deg, ropte Sunnmøringen, og lempet papegøyen inn i kjøleskapet, og lukket døra. Myten om den gjerrige sunnmøringen som skaper gull av gråstein stemmer langt på vei med virkeligheten. - Sunnmøringen er ikke gjerrig, men måteholden.

RELATERTE BØKER