Om forlatelse og andre essay

Om forlatelse og andre essay - C.S. Lewis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
C.S. Lewis
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Om forlatelse og andre essay.pdf
ISBN
1222252168961

BESKRIVELSE

Om forlatelse og andre essays er en unik samling av C.S. Lewis' beste og mest slitesterke tekster. En redaksjon med akademikere, forfattere, bokhandlere og oversettere har valgt ut 18 essays fra Lewis' mangfoldige forfatterskap. Kriteriene har vært at essayene ikke er oversatt til norsk tidligere og at de på en eller annen måte omhandler Lewis' forhold til sin kristne tro. Med forord av Bjørn Are Davidsen. I C.S. Lewis-klassikerserie.

En redaksjon med akademikere, forfattere, bokhandlere og oversettere har valgt ut 18 essays fra Lewis' mangfoldige forfatterskap. Logg inn. Cart.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253146744 Om forlatelse og andre essays er en unik samling av C.S. Lewis' beste og mest slitesterke tekster.

RELATERTE BØKER