Norges beste vinkjøp 2018

Norges beste vinkjøp 2018 - Ingvild Tennfjord | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvild Tennfjord
DIMENSJON
8,12 MB
FILNAVN
Norges beste vinkjøp 2018.pdf
ISBN
7872748087254

BESKRIVELSE

Med denne boka har du vineksperten i lomma. Blant de mange flaskene i polhyllene har Ingvild Tennfjord plukket ut de deiligste vinene og gunstigste kjøpene. Norges mest populære vinjournalist smaker tusenvis av viner hvert år, så du slipper å gjøre det. Hun finner frem til perlene. I denne boka svarer hun på det du lurer på når du skal kjøpe vin. Hva passer til lam? Hva skal vi servere til 17. mai-brunsj? Hva er det beste kjøpet på tax-free? Boka er lett å slå opp i og har et hendig format. Ta den med deg i vesken, så finner du lettere frem på polet. Nytt av året er en liten vinskole, som på få strakser gjør deg til en mer bevisst vindrikker. Det er en nydelig verden av vin der ute - Ingvild Tennfjord viser vei.

Tennfjord har gjort suksess som vinspaltist i flere aviser, som A-magasinet, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og Bergens Tidende. Norges beste vinkjøp 2018 (BOK) Ingvild Tennfjord Kunder som har sett på dette produktet er også interessert i. 339 00 399 00.

Appene har overtatt, sa hun hippe 24-åringen. Kjøp 'Norges beste vinkjøp 2017, land, druer, mat, pris, tax-free, anledninger' av Ingvild Tennfjord fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788248918851 Se beste pris på Norges beste vinkjøp 2018.

RELATERTE BØKER