Den tapte byen Z

Den tapte byen Z - David Grann | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Grann
DIMENSJON
8,72 MB
FILNAVN
Den tapte byen Z.pdf
ISBN
9181750016388

BESKRIVELSE

Oberst Percy Harrison Fawcett var en britisk oppdager som var overbevist om at det fantes spor etter en stor, gammel sivilisasjon dypt inne i Amazonasjungelen, som han kalte byen Z. I 1925 tok han med seg sønnen Jack og hans kamerat på en ekspedisjon, og ingen av de tre kom tilbake. Forfatteren av denne boken reiste selv til Amazonas i 2005 for å følge Fawcetts fotspor. Med register.

En rekke store romaner har filmpremiere i år. Her er en oversikt.

Filmrettigheter er kjøpt av Brad Pitt. Les mer «Den tapte byen Z» er en særdeles vellykket blanding av spennende guttebok, opplysende historieskriving og seriøs biografi der navn som Henry Rider Haaggard («Kong Salomos miner») og Arthur ... Kjøp 'Den tapte byen Z, en beretning om dødelig besettelse i Amazonas' av David Grann fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER