Akevittboka

Akevittboka - Arnt Steffensen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arnt Steffensen
DIMENSJON
10,82 MB
FILNAVN
Akevittboka.pdf
ISBN
1582890355394

BESKRIVELSE

Akevittboka - Den nordiske akevittrevolusjonen er den unike og inspirerende fortellingen om akevittens historie med fokus på Norge, Sverige og Danmark, samt Island, Finland og Færøyene. I denne praktboken presenteres historien til over 40 akevittmerker og et utvalg av deres beste og mest spennende akevitter i en flott visuell fremstilling. Du finner også en oversikt over hvordan akevitten lages, hvordan den skal drikkes og hvilke trender som finnes på markedet akkurat nå. I tillegg får du oppskrifter på de beste akevittdrinkene, info om forskjellige typer krydder som brukes i akevitt, og mye mer i denne omfattende guiden til akevitt.

Den viser fram de nye akevittprodusentene i Norden. Statsråder, partiledere og ambassadører kaster glans ... Kjøp Akevittboka fra Norske serier Akevittboka - Den nordiske akevittrevolusjonen er den unike og inspirerende fortellingen om akevittens historie med fokus på Norge, Sverige og Danmark, samt Island, Finland og Færøyene.

I denne praktboken presenteres historien til over 40 akevittmerker og et utvalg av deres beste og mest spennende akevitter i en flott visuell fremstilling. Kjøp Akevittboka fra Bokklubber Akevittboka - Den nordiske akevittrevolusjonen er den unike og inspirerende fortellingen om akevittens historie med fokus på Norge, Sverige og Danmark, samt Island, Finland og Færøyene. I denne praktboken presenteres historien til over 40 akevittmerker og et utvalg av deres beste og mest spennende akevitter i en flott visuell fremstilling. (Kilde: Akevittboka) - Til en viss grad er det fremdeles slik at de fleste drikker akevitt i november og desember.

RELATERTE BØKER