På naturens skuldre

På naturens skuldre - Anne Sverdrup-Thygeson | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Sverdrup-Thygeson
DIMENSJON
3,30 MB
FILNAVN
På naturens skuldre.pdf
ISBN
1706809065324

BESKRIVELSE

Glitrende fortellinger om vårt samspill med naturenDu og jeg er innvevd i naturens flettverk, mye tettere enn du tror. Millioner av arter gir oss mat, medisin og et levelig miljø, i tillegg til at naturen gir oss kunnskap og glede.På engasjerende vis forteller Anne Sverdrup-Thygeson spennende og tankevekkende fortellinger om naturen. Forfatteren tar oss med ut i regnskogen, der orkidebiene lager parfyme og pollinerer nøttene du spiser i jula. Inn i den svale skyggen under bygatenes store trær, de som gjør at vi trenger mindre luftkjøling. Ned i skyttergravene der soldatene brukte selvlysende sopp som lykt i måneløse netter. Vi får lese om trær i gammelskogen som gir oss kreftmedisin og isfuglen som inspirerte konstruksjonen av lyntog. Men også om hvordan vår framferd kan sette alt dette i fare. For i vår evne til å utnytte naturen, ligger også risikoen for å undergrave vårt eget livsgrunnlag. Vi snakker i dag om en naturkrise, der arter trues og levesteder forsvinner - en krise like akutt og alvorlig som klimakrisen. Skal vi sikre vår egen framtid, må vi endre måten vi lever på. Vi må lære oss å spille på lag med den hjelpsomme naturen.

Årsak Strikke tips: Sy sammen skuldre! Julekalender i år? Bli med og stem! Prikken over i'en - jakten på en arbeidslampe! Give Away med Lev Landlig! Det er høst! Tid for te! MARIUS trekning fra mormors kakeboks! Årets Saga - fargerike oktober! september (15) august (15) juli (11) juni (14) mai (13) Noen leger ser på en frossen skulder som en autoimmun sykdom. Det vil si at immumforsvaret av ukjente årsaker begynner å bryte ned kroppens eget vev - i dette tilfellet, skulderens leddkapsel.

Underveis er vi som dverger på kjempers skuldre, sier Bernard av Chartres. Vi kan se mer og på lengre avstand, fordi vi løftes høyt og bæres av våre forgjengere.

RELATERTE BØKER