Oslo turvei guide

Oslo turvei guide - Frithjof Funder | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frithjof Funder
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Oslo turvei guide.pdf
ISBN
5246009929908

BESKRIVELSE

I Oslo kommune finnes det vel 200 km med turveier innenfor bebygd område. Denne guiden presenterer alle de 53 turveiene som er del av det regulerte, offentlige turveinettet i Oslo. Turveiene leder fra bebygd område og inn til Marka, men er likevel ikke ment som en snarvei og transportetappe. Alle turene gir turgåeren en naturopplevelse i seg selv. Forfatter Frithjof Funder er en av de få som har gått alle turveiene i Oslo. Hans opplevelser langs turveiene er mange, og i denne boken får vi også ta del i dem. Den anerkjente naturfotografen Pål Hermansen står for bildene. Med boken følger tre spesiallagde turveikart. Boken er laget i samarbeid med Oslo kommune, Friluftsetaten.

Vi tilbyr byvandringer som tar for seg kontrastene i Oslo, historiske turer langs Akerselva, og viser frem det beste Oslo har å by på. Oslo byr på mange turmuligheter, både i marka og i byen. Her finner du alle Bymiljøetatens #OpplevOslo-tips som er relatert til turstier i Oslo. Oslo Turvei Guide - en guide til Oslos regulerte, offentlige turveinett .

Brosjyre. Turkart Oslo øst, kartside (PDF 10,5MB) Turkart Oslo øst, tekstside (PDF 756KB) Filtrer.

RELATERTE BØKER