Mat som medisin

Mat som medisin - Sue Radd | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sue Radd
DIMENSJON
3,52 MB
FILNAVN
Mat som medisin.pdf
ISBN
8480540401451

BESKRIVELSE

Her starter du på et godt og sunt liv. Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser. «Sunn mat for enhver anledning» og «Menyer for hele året» hjelper deg å omsette oppskriftene i praksis. Tilrettelegg kjøkkenet, matskapet, kjøleskapet og fryseren slik at det blir lettere å lage mat og leve godt. Medisinsk bakgrunnsinformasjon forklarer den nyeste vitenskapelige forskning og oppskriftenes helsegevinster, og du vil kunne velge bedre mat og livsstil - for helsens skyld.

Med disse 150 lekre vegetariske oppskriftene kan du gjøre deg selv og din familie en tjeneste. For med den riktige maten kan du ta opp kampen mot de ernæringsmessige årsakene til våre vanligste kroniske lidelser.

Det finnes mange eksempler på at virkninger av medisiner brukt i folkemedisinen senere har blitt verifisert som effektfulle av vitenskapen. Mat som medisin-prosjektet startet opp i april 2008 med en arbeidsgruppe bestående av deltakere fra Skedsmo kommune, Landsforeningen for hjerte- og lungesyke (LHL) og BAMA Storkjøkken AS. I tiden frem til årsskiftet 2008/2009 utarbeidet gruppen en næringsberegnet Mat som medisin Kjøkkenveien til et friskere liv.

RELATERTE BØKER