Bærekraftig utvikling

Bærekraftig utvikling - Arne Sveinson Haugen, Marianne Presthus Heggen, Guri Langholm, Bushra Fatima Syed | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Sveinson Haugen, Marianne Presthus Heggen, Guri Langholm, Bushra Fatima Syed
DIMENSJON
4,7 MB
FILNAVN
Bærekraftig utvikling.pdf
ISBN
3553185024244

BESKRIVELSE

Bærekraftig utvikling tar opp den historiske bakgrunnen for, den tematiske bredden i og de pedagogiske mulighetene for arbeidet med bærekraftig utvikling i barnehagen. Boka tar spesielt for seg hvordan barn kan medvirke i aktiviteter knyttet til naturglede, reduksjon av forbruk, solidaritet og rettferdighet. Bokas målgruppe er studenter ved barnehagelærerutdanningen og ansatte i barnehagen. Høyoppløst bildeBla i bokenOlav Kasin (redaktør) er universitetslektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.Arne Sveinson Haugen er pensjonert (2017) førsteamanuensis ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.Guri Langholm er førstelektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning, og forsker ved Naturfagsenteret (UiO).Marianne Presthus Heggen er førsteamanuensis ved Høgskulen på Vestlandet, Institutt for idrett, kosthald og naturfag.Bushra Fatima Syed er universitetslektor ved OsloMet storbyuniversitetet, Institutt for barnehagelærerutdanning.

Begrepet ble først brukt i 1987 i rapporten Vår felles framtid fra Verdenskommisjonen for miljø og utvikling, ledet av Gro Harlem Brundtland. Merket for bærekraftig reisemål. Innovasjon Norge tilbyr Merket for Bærekraftig reisemål som verktøy for reisemål som ønsker å jobbe langsiktig for en mer bærekraftig utvikling gjennom involvering, ansvarlig styring og verdiskaping.

- Det er en god utvikling, men det er en hake ved det hele: De fleste av disse produktene er importerte eller de er basert på importerte planteproteinråvarer. Mulig å øke planteproduksjon i Norge. Om bærekraftig utvikling Bærekraftig utvikling er ett av tre tverrfaglige temaer som er fastsatt i ny overordnet del.

RELATERTE BØKER