Vårt grønne apotek

Vårt grønne apotek - James Simmons | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
James Simmons
DIMENSJON
8,41 MB
FILNAVN
Vårt grønne apotek.pdf
ISBN
8684130216299

BESKRIVELSE

Denne boken er ment som et grønt alternativ til tradisjonell medisin. Et oppslagsverk for å finne planter og urter som kan ha lindrende effekt på mange daglidagse plager. Finn tilbake til "ur medisinen" der denne kan benyttes like gjerne som kunstig fremstilte medikamenter. Aldus Forlag er et imprint for Centurio Forlag. Aldus har egen nettside: www.aldusforlag.no

Vår ambisjon er å leve opp til vårt slagord; «Vår kunnskap - din trygghet» i alle våre kundemøter. I vårt apotek på nett, kan du handle alt diskret og enkelt. Pakken blir levert i nøytral og anonym emballasje.

Selskapet er i dag et av verdens best kjente merkenavn. Lynx Apotek er et nettapotek med et bredt sortiment av produkter innen hygiene og hudpleie. Fast lavpris på frakt og rask levering.

RELATERTE BØKER