Hørselstap

Hørselstap - Katharine Cecilia Williams | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katharine Cecilia Williams
DIMENSJON
10,73 MB
FILNAVN
Hørselstap.pdf
ISBN
4309637985927

BESKRIVELSE

At nedsatt hørsel medfører vansker med å oppfatte hva som blir sagt, og annen lydinformasjon, kan virke som en selvfølge. Likevel opplever mange med nedsatt hørsel at personer i omgivelsene forstår lite av hva det innebærer i praksis. I denne boken beskrives ulike negative konsekvenser av hørselstap og hvordan disse kan håndteres. Slik innsikt kan bidra til at du som selv har nedsatt hørsel, personer i dine omgivelser og i arbeidslivet og personell som jobber med hørselshemmede, blir bedre rustet til å forstå hvilke følger hørselstapet har for den det gjelder, til å gi informasjon til andre og til å tilrettelegge for gode høreforhold i omgivelsene.Å ikke kunne stole på at man kan oppfatte hva som blir sagt, eller å ha vansker med å finne ut hvor lyder kommer fra, kan resultere i kronisk stress. En vedvarende beredskap (Hva sa han? Hvilken lyd var det?) kan over tid føre til kroppslige plager som muskelsmerter, noe som igjen kan virke negativt inn på søvnen. For noen vil det være viktig å kunne lære å «skru av» en slik årvåkenhet.Omtale av boken: sykepleien.no/bok/2018/10/nyttig-og-bredt-om-horselshemming

Jeg er ei dame på 37 år. Våknet opp for 5 dager siden uten hørsel på venstre øret, og følte meg litt uvel.

Vi lå på hotell og skulle rekke et fly som gikk på formiddagen. Jeg lå ... Hvis du har et hørselstap på begge ører, vil du mest sannsynlig ha best utbytte av to høreapparater.

RELATERTE BØKER