Folk og fjell i Romsdalen

Folk og fjell i Romsdalen - Bjarne Langseth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjarne Langseth
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Folk og fjell i Romsdalen.pdf
ISBN
2243149258511

BESKRIVELSE

Viktige tidsbilder. Boka «Folk og fjell i Romsdalen» bringer deg inn i en fortid fortalt med 100 år gamle bilder fra et lokalsamfunn i Romsdalen. Boka er også krydret med tekster fra skolestiler og andre skoleoppgaver som er ca. 130 år gamle. Både bildene og tekstene handler om hvordan menneskene levde på denne tida. I pakt med den spektakulære naturen de var omgitt av, i arbeid, i fritid, i samvær med familie og naboer, i sorg og glede, og med stolthet over det livet som kunne leves i Romsdalen. Bildene stammer fra amatørfotografiets spede begynnelse i lokalsamfunnet. Derfor åpner boka med en kort gjennomgang av fotografiets historie både overordnet og lokalt. Harald Gimnes ble en pioner innen amatørfotograferingen da han startet opp i 1914. Hans forhold til natur, mennesker og den nære familie ble grunnlaget for hans fotografiske aktivitet. Fotosamlingen er derfor blitt til viktige historiske tidsbilder hvor fortiden forteller fra en families liv i Romsdalen for 100 år siden.

oktober 2014 kl. 15:52 Evakuerer folk i Romsdalen.

Alt i Romsdalen er bratt, også anmarsjen til klatreturene. Nå er han mellom to permer igjen med boka «Folk og fjell i Romsdalen». Det er ei bok som består av gamle bilder, men som også er krydret med tekster fra skolestiler og andre skoleoppgaver som er rundt 130 år gamle.

RELATERTE BØKER