Norske fugler igjennom året

Norske fugler igjennom året - Jarle Rasmussen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jarle Rasmussen
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Norske fugler igjennom året.pdf
ISBN
3950821588030

BESKRIVELSE

Norske fugler gjennom året er bygget opp som en naturkalender der du hver måned møter noen nye fuglearter som på en eller annen måte gjør seg særlig bemerket akkurat på denne tiden. Hver fugl er omtalt som den spesielle «personligheten» den er, sett med forfatterens lekne, filosofiske blikk. Sammen med teksten finner du bilder som er tatt av fuglefotografen Terje Kolaas, og en faktaboks med noen generelle opplysninger om arten. Over 60 fuglearter er tatt med i denne samlingen. Boka er skrevet for folk i alle aldre som ønsker å bli kjent med våre vanligste fugler.

Du er her: ... Produksjonssvikt for dverggjessene i Finnmark i år (12.10.2017) Gjennom høstovervåkingen av dverggås i Porsangerfjorden i Finnmark har vi i år registrert kun ett ungekull med to unger.

Fastlandet har temperert klima i lavlandet. Polarklima finnes i fjellet, langs kysten av Finnmark og på Svalbard.

RELATERTE BØKER