Forelskelse og kjærlighet

Forelskelse og kjærlighet - Karen Kingsbury | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Kingsbury
DIMENSJON
11,93 MB
FILNAVN
Forelskelse og kjærlighet.pdf
ISBN
6959717317394

BESKRIVELSE

For noen av dere kan dette være det første møtet med Baxter-familien. Ja, du kan gå tilbake og lese mer enn tjue bøker om disse høyt elskede personene. Men du trenger ikke å lese alle de bøkene før du leser denne. Det vil faktisk komme enda flere bøker om dem i årene som kommer. Hvis du vil, kan du begynne akkurat her og nå med denne boken. Enten du har kjent Baxter-familien i årevis, eller ikke har hørt om dem før, vil jeg nå gi deg en rask oppsummering av familien, barna deres og hvor gamle de er. Fordi disse personene er oppdiktede, har jeg også tatt meg visse friheter når det gjelder alderen deres. La oss bare si at dette er alderen deres i dag.

I begge tilfellene kan vi se oss blind på motparten, ... • Man stråler og smiler hele tida: særlig til den man er forelsket i, men også til alle man møter på gata • Er man forelsket, ser man alt positivt og er veldig optimistisk. Som ordtaket sier, gjør kjærlighet blind: Den som er forelsket i deg, ser bare de gode sidene dine og synes feilene dine er søte Trenger du et godt sitat? På Siterte sitater finner du sitater og ordtak om forelskelse og mer enn 1200 andre emner. - Forelskelse er menneskenes nærmeste form for naturlig rus, og den gjør deg halvveis gal.

Studier av hjernen viser at Amors piler setter i gang skumle prosesser. Forelskelse, seksuell tenning og kjærlighet kan være veldig forvirrende. KK har spurt eksperter om hvorfor hodet og kroppen ikke alltid samarbeider når vi møter potensielle partnere.

RELATERTE BØKER