Dyrene i Afrika

Dyrene i Afrika - Erlend Loe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend Loe
DIMENSJON
4,52 MB
FILNAVN
Dyrene i Afrika.pdf
ISBN
3036410568658

BESKRIVELSE

Dyrene i Afrika er en historie om avmakt, aktivisme, avvik og tøylesløst begjær.Fem enkeltpersoner - en tannlege, en biolog, en filmklipper, en forfatter og en politietterforsker - kjenner dragninger og tilbøyeligheter de ikke forstår hvor kommer fra.De gjennomgår en radikaliseringsprosess og forstår etter hvert at dersom verden skal overleve, må noen gå i bresjen.

Derimot viser den etiopiske region slektskap med den orientalske region (Asia sør for Himalaya, Sundaøyene) og Sør-Amerika. Vis mer «Dyrene i Afrika» beveger seg et stykke unna Thorbjørn Egners sang med samme navn. Men tro det eller ei: Også Loes roman har egentlig et viktig budskap den gjerne vil formidle. «Dyrene i Afrika» er ei barnevise med tekst av Thorbjørn Egner og melodi av danske Aage Stentoft Dyrene i Afrika.

i Afrikas aviser. I skoven springer aben glad .

RELATERTE BØKER