Sommerfugldans

Sommerfugldans - Christin Grilstad Prøis | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christin Grilstad Prøis
DIMENSJON
4,28 MB
FILNAVN
Sommerfugldans.pdf
ISBN
3535128365866

BESKRIVELSE

En farende fant kommer til Svelvigen. Med seg har han en vanskjøttet hund og et blikk av gjenkjennelse når han får se vertshuspiken med det røde håret. Annabella får sin straff for å ha overfalt Hans Thorvaldsen: åtte fremmøter hos presten, som skal sørge for å gi henne «sjelelige formaninger». Men straffen blir ganske annerledes enn hun har sett for seg. Siden hun antagelig så forvirret ut, forklarte presten sommerfuglenes livsgang. Hun lyttet nøye. Fra larve til puppe til sommerfugl. Det var så rørende at hun måtte ta seg sammen for ikke å bli blank i øynene. Det var liksom noe håpefullt over det. Om man kom til denne jammerdal som en ussel åme, kunne man likevel ende som en vakker sommerfugl.

Hygg deg med høstplanting 🌳🍁🍃🌷 Lørdag- søndag åpent 11-16, onsdag- fredag 10- 17. Til uken er det stengt mandag og tirsdag. Sommerfugldans, polka · Håvard Svendsrud · Kay Hartvigsen · Eyvind Olsen Wahlen · Stein Medby Håvard Svendsrud: Tribute to Karl Andersen.

Kommer du med bil kan du kjøre inn skoleporten, ned bakken, og fram til inngangsdøra. Tlf.

RELATERTE BØKER