Heal deg selv

Heal deg selv - Amy B. Scher | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amy B. Scher
DIMENSJON
12,44 MB
FILNAVN
Heal deg selv.pdf
ISBN
9552059891098

BESKRIVELSE

Etter at Amy B. Scher overvant en livstruende sykdom, fikk hun en åpenbaring om at helbredelse handler om langt mer enn bare det fysiske. Den dramatiske historien hennes er et sterkt eksempel på hvor nyttig det er at vi tar oss av de følelsesmessige energiene våre, særlig når ingenting annet virker. På en varm, vennlig og jordnær måte viser hun oss at selvinnsikt og mot til å være seg selv er grunnlaget for helbredelse og god helse.Amys praktiske verktøy og trinnvise instruksjoner hjelper deg til å oppfatte hva kroppen forsøker å fortelle deg, rense ut ubearbeidet følelsesmessig bagasje og styrke intuisjonen. Enten du plages av fysiske symptomer eller bare føler deg fortapt, trist, redd eller i følelsesmessig ubalanse, vil du ha utbytte av Amys teknikker; hun er selv et levende bevis på at de virker.Om den bakenforliggende årsaken til smerte, fysisk funksjonsforstyrrelse og sykdom, og med utprøvde teknikker for å bli frisk.

Etter at Amy B. Scher overvant en livstruende sykdom, fikk hun en åpenbaring om at helbredelse handler om langt mer ... Heal deg selv en personlig, dramatisk historie om å seire over sykdom og vinne sitt sanne selv Scher, Amy B.

Scher overvant en livstruende sykdom, fikk hun en åpenbaring om at helbredelse handler om langt mer enn bare det fysiske. Den dramatiske.. The Aetherius Society.

RELATERTE BØKER