Fast plass

Fast plass - Kristin Brandtsegg Johansen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Brandtsegg Johansen
DIMENSJON
7,96 MB
FILNAVN
Fast plass.pdf
ISBN
1860437791714

BESKRIVELSE

"Hvorfor er det så få navngitte kvinner i våre offentlige uterom?" var det tilsynelatende enkle spørsmålet som ble stilt og som ble utgangspunktet for arbeidet med prosjektet "Fast Plass", som igjen avstedkom denne boken, en samlet fremstilling av historiske kvinner som er hedret med ulike former for minnesmerker rundt omkring i landet vårt. Boken inneholder bilder tatt av kunstner og fotograf Marte Aas. Historiene til kvinnene i denne bokenblir fortalt av idehistoriker og forfatter Kristin Brandtsegg Johansen.

Kunstprosjektet Fast Plass trenger din hjelp til å kartlegge minnesmerker av historiske kvinner over hele landet!... Kjøp 'Fast plass, norske kvinner på sokkel' av Kristin Brandtsegg Johansen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788232800209 Søknad om fast plass.

Det er den høyeste betaling kommunen kan kreve. Fast plass. Publisert: 24.6.2015 Endret: 25.4.2018.

RELATERTE BØKER