Hennes lille prinsesse

Hennes lille prinsesse - Jørgen K.H. Bertheau | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørgen K.H. Bertheau
DIMENSJON
5,6 MB
FILNAVN
Hennes lille prinsesse.pdf
ISBN
3467665049129

BESKRIVELSE

Boken skildrer Lisbet Mogens oppsiktsvekkende historie.De to store spørsmålene er: - Hadde Kronprins Olav et kjærlighetsforhold til Lisbet Mogen høsten 1926?- Fødte hun hans datter den 2. august 1927?Historien om Kronprins Olavs utenomekteskapelige forhold er holdt levende av spekulasjoner og folkesnakk i mer enn 90 år. Ryktene ser ikke ut til å avta og historien har ikke latt seg temme. Med en rekke indisier og fakta sannsynliggjør boken hva som skjedde. Handlingen utspiller seg i mellomkrigstiden fra 1921 til 1928. Som 21 åring flytter Lisbet Mogen til Kristiania for å ta arbeide som tjenestepike. De neste 7 årene følger vi henne gjennom livet som ung voksen kvinne.Dette er den dramatiske historien om Lisbet Mogen, en fattigjenta fra Telemark, som slo seg opp i Kristiania og falt for myndighetenes vrede.Historien om Lisbet Mogen forteller mye av det som gikk riktig i hennes liv og alt som gikk riktig galt i hennes liv.

Lille Prinsesse er fast bestemt på å gjøre det beste ut av situasjonen. Han kaller henne for «lille prinsesse», stryker henne forsiktig over håret og smiler og ler av hvor vilter hun er der hun hopper og løper rundt på gulvet. Øynene hans smiler.

Skip to the beginning of the images gallery . Innbinding: Innbundet ; Antall sider: 268 ; Forfatter: Jørgen K.H.

RELATERTE BØKER