Transport og logistikk

Transport og logistikk - Gunnar Ottesen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
11,49 MB
FILNAVN
Transport og logistikk.pdf
ISBN
7314802098594

BESKRIVELSE

Denne boka er tilpasset læreplanen i faget Transport og logistikk på programområdet Transport og logistikk Vg 2, i den videregående skolen. Boka er også aktuell som lærebok i teoridelen til fagbrev som yrkessjåfør/logistikkoperatør for privatister, og ikke minst for bedrifter som tilbyr undervisning i yrkessjåførutdanningen. Boka tar blant annet for seg rammebetingelser, kommunikasjon, regelverk og økonomi i forbindelse med - godstransport - persontransport - lager - terminal Gunnar Ottersen er førstelektor i logistikk ved Handelshøgskolen UIT, Norges arktiske universitet. Forfatteren har mange års bransjeerfaring fra arbeid i gods- og transportvirksomheter, dessuten mange års praksis fra undervisning innen fagområdet.

Som transportarbeider har du ofte ansvar for store verdier og mange personer. Bedriften og kundene er i stor grad avhengige av din kompetanse.

148 treff. Mulighetenes marked For bedrifter Bli bedriftskunde Informasjon og inspirasjon Admin for bedrifter Om FINN Som ledende produsent av transport- og logistikkløsninger som f.eks.

RELATERTE BØKER