Om grevlinger, venner - og sånt

Om grevlinger, venner - og sånt - Eli Stav, Guro Angell Gimse | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eli Stav, Guro Angell Gimse
DIMENSJON
4,93 MB
FILNAVN
Om grevlinger, venner - og sånt.pdf
ISBN
1855277065070

BESKRIVELSE

Mor og datter, Eli Stav og Guro Angell Gimse, har gått sammen om å lage denne diktboka. Som tittelen skulle tyde på, vil du her finne leken lyrikk. Men ved siden av Eli og Guros humoristiske poesi vil du også kunne lese dikt med alvorlige undertoner. Vi kan nevne at mor og datter er direkte etterkommere av Petter Dass, henholdsvis i 9. og 10. ledd. Kanskje finnes det noen gener der? Begge har i alle fall likt å skrive siden de var små. Men at de skulle gi ut diktbok har de ikke tenkt på før nå.

desember 2013. Dette spørsmålet og svaret er over 6 år gammelt.

I forkant av publiseringen orienterte Filter Palme-gruppen om funnene sine, og politiet ... Og husk at siden ingen er helt like, så er alle faktisk mer eller mindre annerledes. Kort om min sønn: tenåring, ADHD og Asperger.

RELATERTE BØKER