Hundeparken

Hundeparken - Sofi Oksanen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofi Oksanen
DIMENSJON
7,60 MB
FILNAVN
Hundeparken.pdf
ISBN
9051119543536

BESKRIVELSE

Helsinki, 2016. To kvinner møtes på en parkbenk. De blir sittende i taushet og betrakte en familie som lufter hunden sin: mor, far, to barn. Kvinnene er ikke fremmede for hverandre. I hjemlandet Ukraina var begge involvert i den fremvoksende fertilitetsindustrien, den ene som donor, den andre som organisator. Nå, ti år senere, synes rollene å være snudd. Det som skulle være veien til rikdom, er definitivt ikke det lenger, og hun som en gang var donor, har tilsynelatende både muligheter og en sterk vilje til å gjøre størst mulig skade. Handlingen i "Hundeparken" foregår dels i dagens Finland, dels i Ukraina etter Sovjetunionens fall. Korrupsjonen i øst møter grådigheten i vest, og i skjæringspunktet står to kvinner som er like deler ofre og overlevere. Sofi Oksanen skriver beskt og nådeløst om konsekvensene av å behandle kvinnekroppen som en lukrativ handelsvare. Samtidig er romanen en dypt menneskelig fortelling om trofasthet og kjærlighet, om tapte barn og om løgnens kraft.

Etter ønske fra brukerne ble parken etter hvert delt i to; små og store hunder har fått hvert sitt område. Hundetreff i kristiansand, Hundegård Kristiansand, hundelufting Kristiansand - Hundeparken Kristiansand er satt opp av Tveit Dyreklinikk som et fristed for hunder av alle størrelser og fasonger. Parken er ment å være et sted for lek, hundtrening og sosialisering av hunden din. Færder kommune ferdigstilte juli 2019 arbeidet med å etablere hundepark på Rosanes friområde.

To kvinner møtes på en parkbenk. De blir sittende i taushet og betrakte en familie som lufter hunden sin: mor, far, to barn.

RELATERTE BØKER