Hestevett

Hestevett - Bente Bang-Nilsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Bang-Nilsen
DIMENSJON
4,9 MB
FILNAVN
Hestevett.pdf
ISBN
5992217524657

BESKRIVELSE

Hestevett er skrevet for alle aldersgrupper og er særlig beregnet på de som ikke har profesjonell hjelp i hverdagen; både ryttere og foreldre, og de som har egen hest uten fast trening. Boken gir nyttige tips både for selve ridningen, men også for utstyr og håndtering og hold av hesten. Boken tar på en enkel og oversiktelig måte for seg blant annet ridningens historie i Norge og konkurranseformer, hobby- og turridning, trening og mønstring, ustyr og fôring, transport, skader og førstehjelp. Innhold og illustrasjoner gjør at Hestevett er spesielt godt egnet som en innføring i hestehold og ridningens kunst. Boken er illustrert med forfatterens egne foto. Dette er en revidert og innbundet utgave av den bestselgende førsteutgaven fra 2008. Bente Bang-Nilsen er bosatt i Moss og har mer enn 40 års erfaring med hest. Hun er utdannet lærer og rideinstruktør og har drevet eget ridesenter. Hun bidrar jevnlig med artikler til hestemagasiner og har utgitt fire hestebøker tidligere.

Sendes innen 1-3 virkedager. Kjøp boken Hestevett av Bente Bang-Nilsen (ISBN 9788244200967) hos Adlibris.com.

Boken gir nyttige tips både for selve ridningen, men også for utstyr og håndtering og hold av hesten. Kjøp Hestenes klan fra Cappelendamm Live Bonnevie har skrevet en virkelig god debut. Den griper leseren fra første side.

RELATERTE BØKER