Flommen

Flommen - Max Estes | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Max Estes
DIMENSJON
3,61 MB
FILNAVN
Flommen.pdf
ISBN
5768866804786

BESKRIVELSE

Det er flom, og en mann må evakuere sammen med hunden sin. Hunden stikker av og eieren havner på en heftig tur alene. Her finner han en skadet ørn som viser seg å få en større rolle etter hvert. Boka handler om kjærlighet til dyr og hvordan mennesker og dyr kan finne hjelp og støtte i hverandre.Flommen er en ordknapp tegneserie om naturkrefter og hvordan mennesker og dyr er knyttet sammen.

For dem som så elva forsyne seg av hus, hage og dyrket mark, var det en tragedie. Vi gjenopplever storflommen gjennom de mennesker som fikk hjem og eiendom ødelagt. Flommen har nådd toppen.

- Men nå er det også varslet store nedbørsmengder i området. Det er uheldig, sier Glad. Da flommen herjet som mest, gjorde en helt spesiell redningsaksjon ekstra inntrykk på Trond (48) Catos nervepirrende bursdag i 95: - Det kunne blitt alvorlig for Elverum.

RELATERTE BØKER