Seriemordere

Seriemordere En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,92 MB
FILNAVN
Seriemordere.pdf
ISBN
1516270788807

BESKRIVELSE

Seriemordernes mørke verden har fengslet oss i flere hundre år. For de fleste av oss er det umulig å forstå hva som får våre medmennesker til å begå så brutale forbrytelser, ofte mot vilt fremmede og uskyldige ofre. Noe av det interessante med seriemordere er å prøve å forstå hva som driver dem til å begå så grusomme handlinger: Er det arv eller miljø? Hva har skjedd i livet deres for å føre dem hit? Hvorfor gjør de det? Hvilken tilfredsstillelse finner de? Og hvordan klarer de egentlig å unngå pågripelse lenge nok til å drepe så mange, i noen tilfeller hundrevis? Boka besvarer noen av disse spørsmålene og gir uhyggelige skildringer av disse personenes ondeste handlinger. Den er full av intervjuer med drapsmennene, bilder fra åstedene, sakshistorikker, vitneforklaringer og mye mer. Verdens mest beryktede mordere beskrives, fra amerikanske psykopater som Ted Bundy, Edmund Kemper, Gary Ridgway og Dennis Rader til britiske massemordere som Peter Sutcliffe, Harold Shipman og Fred West. Så spenn fast det mentale sikkerhetsbeltet og la oss kikke inn i sinnet til verdens farligste seriemordere.

England har faktisk hatt flere seriemordere i det 20.århundre enn USA pr.innbygger, men i UK blir som regel morderen tatt etter 3-4 drap. Kjøp 'Seriemordere, historiens sykeste og farligste drapsmenn, oppveksten som skapte de verste forbryterne' av Line Therkelsen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788283431063 To agenter i FBIs spesialenhet for serieforbrytelser utvikler profileringsteknikker i jakten på beryktede seriemordere og voldtektsmenn på slutten av 1970-tallet.

Han nektet til det siste at han var «backpacker-morderen». Seriedrapene i Ipswich i Storbritannia har den siste tiden rystet en hel verdenspresse, men fortiden har bydd på langt verre seriemordere. Seriemordere kan virke helt normale og til og med sjarmerende og likandes. Det kan være naboen din.

RELATERTE BØKER