Profesjonsetikk for barnehagelærere

Profesjonsetikk for barnehagelærere - Kristin Rydjord Tholin | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristin Rydjord Tholin
DIMENSJON
7,82 MB
FILNAVN
Profesjonsetikk for barnehagelærere.pdf
ISBN
6196119670327

BESKRIVELSE

Barnehagelæreryrket er preget av tett samvær og samhandling med barn og med barnehagepersonalet. Det berører etiske verdier og valg. Profesjonsetikk for barnehagelærere tar utgangspunkt i barnehagelovens verdigrunnlag og arbeid med etiske utfordringer i barnehagen. Boken inneholder relevant teori og nyere forskning på området og beskriver metoder for arbeid med etiske dilemmaer. Barnehagelærerprofesjonen har gjennomgått vesentlige endringer de siste årene: ny yrkestittel, ny utdanning av barnehagelærere og etablering av profesjonsetisk plattform for lærere. Videre har barnehageloven fått både en ny formålsparagraf og en ny innholdsparagraf. Dette er vesentlige endringer som er innarbeidet i den reviderte utgaven av denne boken. I tillegg er det lagt mer vekt på at innholdet er forskningsbasert og faglig fundert. Boken henvender seg til barnehagelærere og studenter i barnehagelærerutdanningen.Kristin Rydjord Tholin er dosent i pedagogikk ved Høgskolen i Buskerud og Vestfold.

Barnehagelæreryrket er preget av tett samvær og samhandling med barn og med barnehagepersonalet. Det berører etiske verdier og valg.

Obligatorisk emne i Bachelorstudium i barnehagelærerutdanning, heltid.. Undervisningssemester.

RELATERTE BØKER