Mine første 100 ord på engelsk. 6+. Gullstjerne

Mine første 100 ord på engelsk. 6+. Gullstjerne Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,99 MB
FILNAVN
Mine første 100 ord på engelsk. 6+. Gullstjerne.pdf
ISBN
3742988910673

BESKRIVELSE

Aktivitetsbok med morsomme oppgaver og over 100 klistremerker som skal settes inn på riktig sted - og 35 gullstjerner som belønning! Ved å gjøre oppgavene lærer barnet seg å sette engelske ord på familiemedlemmer, leker, ting man ser i byen og på bondegårder, ukedager, måneder, tall, kroppsord og hverdagsord. Boka er skrevet av forfattere med lang erfaring som lærere, og forståelig oppgaver med fargerike tegninger gjør læringen både enkel og morsom.

Gullstjerne. Kjøp Mine ord på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Mine ord i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. Gøy med engelsk.

Engelsk-norsk klistremerkeordbok. Gullstjerne.

RELATERTE BØKER